Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

Zaključivanje sporazuma o strateškoj saradnji između "BIO TREE" LTD, jednog od najvećih evropskih proizvođača hibridne paulovnije sa sedištem u Bugarskoj i Asocijacije "Princess Paulownia" sa sedištem u Srbiji.

Sporazum podrazumeva zajednički naučno - tehnološki rad sa ciljem razvoja ovog agrarnog segmenta u Jugoistočnoj Evropi. Dr Teodora Marinova Georgieva je između ostalog posebno istakla da se zajedničkim delovanjem došlo do toga da je već sada Srbija daleko ispred svih zemalja u okruženju u pogledu stručnog i poslovnog nivoa u ovom poslu. Činjenica da je "Princess Paulownia" sama, tj. bez naše pomoći rešila pitanje plasmana sirovine, za mene je jasan pokazatelj ozbiljnosti naših partnera i gospodina Ivana Mijačića kao čoveka od velikog poverenja, a sada mogu reći i mog ličnog prijatelja. Ugovor o distribuciji, koji danas potpisujemo je u pogledu količine sadnog materijala u prvih pet po težini i značaju od osnivanja naše kompanije.

Pored ostalog, u toku dvodnevnog susreta, detaljno su razmatrona i tehničko-poslovna pitanja u vezi distrtibucije prema Hrvatskoj i BIH. Sve u vezi sa prethodno rečenim će u narednih nekoliko dana biti konačno regulisano kroz Sporazum o zajedničkom delovanju između dva distributera: "Princess Paulovnije" i "AS Uniona"

STATISTIKA

332951
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
Ukupno
68
206
537
330028
6229
7874
332951
Your IP: 54.81.232.54
2018-05-23 08:52