Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

Poštovani Plantažeri i saradnici, iz skoro čitavog „regiona“ tj. Jugoslavije,

Obaveštavamo Vas da je Asocijacija „Princess Paulownia“ nakon perioda otežanog poslovanja (od septembra do pred kraj decembra 2017.e god.) u koje smo dovedeni NE SVOJOM KRIVICOM, konačno sprovela sve organizaciono – tehničke pripreme, kao i sve druge POSLOVNE ZADATKE za dalji efikasan rad u svim segmentima (ugovorene obaveze, nabavka sadnog materijala, kadrovska struktura, tehnička logistika i dr.)

Naime, iznenada ali iz objektivnog razloga došlo je do JEDNOSTRANOG prekida poslovanja od strane jednog od naših poslovnih partnera sa kojim je već bio na snazi Ugovor o poslovno-finansijskoj saradnji, kojim ugovorom je naše Udruženje prethodno dogovorilo garanciju za likvidnost pri nabavci repromaterijala. Svako dobronameran shvata da je novčana masa, koju obezbeđujemo kroz avanse od komitenata, daleko od iznosa, kojim u istom periodu godine regulišemo plaćanja prema dobavljačima, a sve to sa ciljem da svi mi plantažeri obezbedimo vidljivo niže cene preko našeg Udruženja u odnosu na prosečne cene na tržištu. U tom trenutku morali smo da kao prioritet odredimo HITNO, ali poslovno opravdano rešenje!

Zbog kodeksa poslovanja , ali i zbog toga što su razlozi lične prirode, tj. posledica iznenadnog tragičnog slučaja, nije umesno da javno iznosimo pojedinosti i detalje, već da se okrenemo onome što je sada za svakog od nas veoma korisno i bitno:
KONAČNO, zahvaljujući solidarnoj podršci grupe naših uspešnih privrednika, ali i iskustvu, koje nas je naučilo da uvek imamo „rezervnu opciju“, ovom prilikom Vas obaveštavamo o sledećem:

1. II-a velika faza zimske sadnje biće izvršena u periodu od 20.01.2018. do 01.03.2018. ( precizan period sadnje se utvrđuje između 10. i 15.01.2018., a nabavka sadnica i repromaterijala je organizovana u iznosu od 100% tražene količine).

2. Obezbedili smo visoko kvalitetan sadni materijal u standardu tržišta Italije, Nemačke i Francuske- zahvaljujući izuzetno dobroj saradnji sa proizvođačem „BioTree LTD“ Sofija, tj. dr Teodorom Georgievom, uz podršku našeg iskrenog prijatelju prof. Stevana Bošnjaka.

3. Na insistiranje pojedinih komitenata, sada ćemo biti u prilici da svu prateću i validnu dokumentaciju dostavljamo odgajivačima istovremeno sa prijemom sadnog materijala, odnosno najkasnije 10 dana od dana isporuke po svakom pojedinačnom Ugovoru,

4. Nekoliko plantažera, prema kojima servis objektivno nije bio u potunosti zadovoljavajući, imaće poseban tretman u narednom periodu i to u smislu finansijskih boniteta. (detaljno i konkretno u neposrednom kontaktu).

5. Formirali smo grupu od 9 KOORDINATORA, sa zaduženjima za servis i brigu o Komitentima po teritorijalnom principu (stručne pripreme, edukacija, naručivanje, nadzor i dr.), koji su kao veoma odgovorni i posvećeni ljudi prepoznati u svojim sredinama,

6. Uspostavili smo dobru saradnju sa četiri velika otkupljivača sirovine iz zemalja EU, a ujedno ostvarili komunikaciju sa više od 10 eminentnih firmi. Postoji mogućnost direktne komunikacije naših plantažera i predstavnika ino partnera!

7. NOVA ORGANIZACIJA (podela zaduženja, rad sa starim i novim plantažerima, tehnička podrška, kontakt telefoni...biće objavljeni na na našem sajtu: www.paulovnija.info

8. O BESPLATNIM POLISAMA, SUBVENCIJAMA, ZAJEDNIČKOM DELOVANJU SA „AS UNIONOM“ SUBOTICA, PRIVREDNIM SKUPOVIMA, PROGRAMU „ZARADI PRE SEČE“ I DR.....USKORO...

9. VAŽNA NAPOMENA: KANALI KOMUNIKACIJE (viber grupa, mail saobraćaj i dr. Predstavljaju veoma ozbiljna i korisna sredstva i preporučujemo da se ne koriste na način koji nije u skladu sa namenom)...pojedini, koji ne prihvate našu dobronamernu sugestiju, treba da imaju u vidu da Asocijacija ima mogućnosti i ovlašćenja, koja se tiču njihovih interesa i statusa za sve vreme trajanja odgoja, tj. do seče i plasmana.

10. Svi koji još uvek nisu izmirili davno dospele obaveze prema Udruženju, neka ne brinu, mi smo Porodica puna razumevanja..., a oni članovi koji ne poštuju svoju kuću, uvek mogu da hibridom nalože „Smederevca“...(ozbiljna sugestija u šaljivom pakovanju)...

Dragi prijatelji, od srca hvala na iskrenom razumevanju i strpljenju, a sada nas proverite na delu,
Srdačno i do kraja iskreno, vaša „Princess Paulownia“ Asocijacija

 

Kruševac, 01.08.2018.god.

 

STATISTIKA

356886
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
Ukupno
158
157
315
355457
4571
5655
356886
Your IP: 54.81.150.27
2018-09-25 23:33