Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

Asocijacija ''Princess Paulownia'' nakon višegodišnjeg marljivog i teškog rada ali pre svega zdravog i uspešnog poslovanja širi svoju viziju poslovanja.

Posebno zadovoljstvo izražavamo zbog činjenice da će se u toku ove godine u saradnji sa našim partnerima otvoriti prvi centar u Šumadijskom okrugu u Kragujevcu.

Smatramo da je dalji rast Asocijacija ''Princess Paulownia'' neophodan kako bi se zadovoljila sve veća potražnja plantažera. Ukazano poverenje stručnih ljudi u ovom centu iz Šumadijskog okruga sa višegodišnjim iskustvom je samo još jedna potvrda našeg profesionalnog i uspešnog poslovanja i razlog više da svi budući plantažeri ukažu svoje poverenje Asocijaciji ''Princess Paulownia''.

Otvaranjem novog centra u Kragujevcu, informacije, porudžbine kao i stručne konsultacije i nadzor na terenu, nikada nisu bili bliže. Namera nam je da se svim našim budućim i postojećim plantažerima u saradnji sa prepoznatljivim i iskusnim ljudima iz ovog kraja približimo u cilju brze i kvalitetne distribucije i prodaje kao i efikasnog nadzora na terenu.

Želja nam je da na ovaj način doprinesemo daljem jačanju privrede u našoj lepoj Šumadiji...

Ovo nije sve što imamo da kažemo...

Asocijacija "Princess Paulownia"

STATISTIKA

339740
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
Ukupno
103
280
1431
337262
4837
8181
339740
Your IP: 54.224.91.246
2018-06-23 10:20