Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

Hoya Paulownia Italpolina

Asocijacija ''Princess Paulownia'' zaključila je Ugovor o strateškom partnerstvu sa kompanijom ''HOYA V.S'' iz Subotice. ''Hoya V.S.'' je zvanični predstavnik i uvoznik proizvoda najpoznatijih i najpriznatijih svetskih firmi na polju unapređenja poljoprivredne proizvodnje.

U narednom periodu, naša Asocijacija i kompanija ''HOYA V.S.'' sarađivaće u zajedničkoj misiji unapređenja kvaliteta pri uzgoju hibrida Paulownia Bellissima.

Budući da smo izvršili neophodne nabavke, u sklopu naše ponude, već od ove sezone, naći će se eminentni svetski brendovi repromaterijala koje upotrebljavamo pri sadnji i uzgoju paulovnije.

Posebno zadovoljstvo izražavamo zbog činjenice da će se u okviru saradnje sa sa kompanijom ''HOYA V.S.'', u našoj ponudi naći i proizvodi ITALPOLINA. Italpolina SPA je najveća fabrika u Evropi za proizvodnju organskih đubriva. Njeni proizvodi sertifikovani su za područje Evropske unije, a, zbog svog visokog kvaliteta, u Srbiji su sertifikovani i za potrebe organske proizvodnje. O proizvodima Italpolina i njihovom kvalitetu, može se pronaći puno tekstova.

Prilažemo neke od linkova:
http://www.hoya-vs.com/delatnosti/hoya-fert_1/italpollina_10
http://www.italpollina.com/en/

STATISTIKA

332948
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
Ukupno
65
206
534
330028
6226
7874
332948
Your IP: 54.81.232.54
2018-05-23 08:52