Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

Paulovnija donosi odličnu zaradu, ali se na nju mora sačekati nekoliko godina. Da postavimo to ovako: ako imate nešto ušteđevine kod sebe, bolje je uložiti u paulovniju nego čekati profit od kamate u banci. A može i ovako: rizici sa paulovnijom gotovo da ne postoje (ni grad je ne može uništiti), a profit je veći od bilo koje poljoprivredne kutlure koja se gaji u Srbiji.

Ako ste strpljivi, pa sačekate punu zrelost biljke, nakon sedme godine, zaradićete višestruko u odnosu na uloženi novac. Da bi vam bilo jasno kako, reći ćemo samo da ta malena sadnica koju ste zasadili, nakon sedam godina postaje pravi džin, pa vam jedno jedino drvo daje kubik građe čija cena, i uz najveće poremećaje tržišta, ne može pasti ispod 120 evra. Ako zasadite hektar u sistemu 4x3, to znači da ćete imati preko 800 kubika građe. Onaj slađi deo računice, da pomnožite i dobijete krajnju zaradu, ostavljamo vama. Ako ovome dodamo da će vam te iste sadnice paulovnije dati sigurna 4 prinosa tehničkog drveta, u roku od 30 godina, dolazimo do zaključka da odlukom da poverenje poklonite kraljevskom drvetu, započinjete posao za više generacija. I što je najvažnije, paulovnija ne zahteva svakodnevni rad i negu, a agrotehničke mere obavezne su samo u prve dve godine.

POGLEDAJTE KAKO SADIMO PAULOVNIJU:

Naravno, garancija uspeha postoji ako izaberete sertifikovane sadnice paulovnije i najkvalitetniji hibrid Paulownia Bellissima, uz poštovanje agrotehničkih mera i upotrebu repromaterijala koju stručnjaci Instituta Bio Tree propisuju. Da bi ceo proces tekao po pravilima, i da bi postojala sigurnost svakog našeg člana, napravili smo udruženje Princess Paulownia. Našim članovima omogućavamo: informacije, savete, nadzor, praćenje, sertifikovane sadnice, repromaterijal, sisteme za navodnjavanje, ali i finalni plasman drvne građe.

Za godinu dana rada, osvojili smo poverenje preko 300 komitenata koji su postali naši članovi i sada su deo porodice ljubitelja ovog predivnog drveta koje donosi lepu zaradu. Priključite nam se...

PROČITAJTE JOŠ:

OPREZNO SA IZBOROM SADNICA

TRŽIŠNI TRENDOVI ZA PAULOVNIJU

STATISTIKA

339728
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Prošlog meseca
Ukupno
91
280
1419
337262
4825
8181
339728
Your IP: 54.224.91.246
2018-06-23 10:18